HomeContrast 2012PartnersPers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een rijbewijs en minimaal 3 jaar rijervaring die met hun eigen auto willen deelnemen op zondag 27 maart, 10 april en 8 mei en 15 mei 2011.

Voor zowel 27 maart, 10 april en 15 mei zoeken we nog 63 vrijwilligers die mee willen rijden. Wij hebben zelf al 7 geïnstrumenteerde auto’s die mee zullen rijden. Voor zondag 8 mei zijn we op zoek naar een selecte groep van ongeveer 20-30 voertuigen als voorbereiding op de demonstraties op 15 mei.

De experimenten duren de hele dag en vinden plaats op de A270, Helmond richting Eindhoven. Op al deze dagen worden filmopnames gemaakt die gepresenteerd worden op een grote internationale conferentie in Eindhoven, als onderdeel van de AutomotiveWeek (www.automotiveweek.nl).

Als dank voor je inzet krijg je de DVD met filmopnamen en een vergoeding voor de brandstof en je geleverde inspanningen. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee, versnaperingen en een lunch. Tot slot zorgt TNO gedurende de testen op de A270 voor een verzekering voor de deelnemers en hun voertuigen.

Als je je wilt aanmelden voor één of meerdere demo dagen, klik dan hier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het demo team.

Na definitieve inschrijving krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd waarmee je kunt inloggen op de beveiligde omgeving om meer informatie te downloaden.

Meld je hier aan.

Partners