HomeContrast 2012PartnersPers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een rijbewijs en minimaal 3 jaar rijervaring die met hun eigen auto willen deelnemen op zondag 7 februari, 21 februari en/of 28 februari.

Voor 7 februari hebben we al 20 vrijwilligers gevonden die met instrumentatie (onder andere een aangepaste TomTom) in hun auto willen rijden.

Voor 21 en 28 februari zoeken we 100 vrijwilligers. Van deze 100 vrijwilligers zal de helft met instrumentatie in hun auto rijden.

De experimenten duren de hele dag en vinden plaats op de A270, Helmond richting Eindhoven. Op al deze dagen worden filmopnames gemaakt die gepresenteerd worden op een grote internationale beurs in Amsterdam (Intertraffic, maart 2010). Tevens worden er TV opnames gemaakt.

Als dank voor je inzet krijg je de DVD met filmopnamen en een vergoeding voor de brandstof en je geleverde inspanningen. Uiteraard zorgen we ook voor koffie, thee, versnaperingen en een lunch. Tot slot zorgt TNO gedurende de testperiode voor een verzekering voor de deelnemers en hun voertuigen.

Inschrijving is nu gesloten.

Na inschrijven krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd waarmee je kunt inloggen op de beveiligde omgeving om meer informatie te downloaden.

Partners